0 reactiesVeraLim op nieuwe paden

VeraLim werd ongeveer 10 jaar geleden opgericht, en had de bedoeling om een netwerk te vormen tussen leidinggevende ambtenaren van gemeentelijke, provinciale, Vlaamse en federale overheidsdiensten. Ook leidigngevenden van overheidsbedrijven zijn welkom bij VeraLim.
Met onze werking mikken we vooral op de leidinggevenden van niveau A of niveau I. Jaarlijks organiseert VeraLim een vijftal activiteiten waarop de leden elkaar in een ongedwongen en informele sfeer kunnen ontmoeten, maar waarbij zij ook kunnen kennismaken met de werking van andere overheidsdiensten, met boeiende bedrijven en kunnen deelnemen aan met culturele manifestaties.

Vanaf dit jaar zal VeraLim zijn werking uitbreiden. VeraLim zal de topambtenaren van alle Limburgse overheidsdiensten regelmatig trachten samen te brengen. Ook hier is het de bedoeling om een netwerking te organiseren tussen de ambtenaren die een overheidsdienst leiden, maar VeraLim wil eveneens de bijdrage van deze diensten aan de sociaal-economische ontwikkeling van Limburg stimuleren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel. Geef als eerste jouw mening!

Geef uw mening!