Doelstellingen

Veralim = Vereniging Ambtenaren Limburg

Dit uniek Limburgs netwerk verenigt leidende ambtenaren van federale, gemeentelijke, provinciale en Vlaamse overheidsdiensten. Ook personeelsleden van overheidsbedrijven kunnen toetreden tot het netwerk.

Vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid, een stevige expertise en een sterke ondernemingszin, willen de Veralim-leden de publieke dienstverlening mee helpen sturen in de richting van een best presterende overheid. Dit steeds in voortdurende dialoog met een wederzijds respect voor het beleid.

Hoe?

Veralim organiseert jaarlijks een viertal ledenactiviteiten met telkens gelegenheid tot netwerken. Daarnaast krijgen de aangesloten leden de kans om de werking van andere overheidsdiensten beter te leren kennen. Dankzij de Academy-werking krijgen de actieve leden dankzij een of meerdere experten een beter inzicht in een actueel thema.

De werkingskosten van Veralim worden gedragen door de lidgelden en door de zeer gewaardeerde bijdragen van onze sponsors Ethias, Fluvius, Mensura en UCare. Veralim ontvangt geen subsidie van de overheid.

Privacy beleid

Om lid te worden van Veralim dient u zich te registreren met volgende gegevens: voor- en achternaam, entiteit/dienst, functie, e-mailadres en optioneel telefoon of gsm. Deze gegevens zullen raadpleegbaar zijn op de website door de overige leden, via een beveiligde login. Niet-leden kunnen op de website van Veralim enkel zien welke organisaties lid zijn van de vereniging. E-mailadres is noodzakelijk om de leden op de hoogte te houden van het laatste nieuws en uit te nodigen voor activiteiten en anderzijds om zich ook te kunnen inschrijven voor deze activiteiten.

Tijdens de activiteiten worden er ook steeds foto's genomen. Deze worden op de website geplaatst en zijn enkel toegangelijk voor de leden (via een beveiligde login).