Doelstellingen

Veralim staat voor “Vereniging Ambtenaren Limburg”.

Het is een uniek Limburgs netwerk van leidende ambtenaren van federale, gemeentelijke, provinciale en Vlaamse overheidsdiensten. Ook personeelsleden van overheidsbedrijven kunnen toetreden tot het netwerk.

Vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid, een stevige expertise en een sterke ondernemingszin, willen de leden van het netwerk de publieke dienstverlening mee helpen sturen in de richting van een best presterende overheid. VeraLim streeft daarbij naar een voortdurende dialoog met een wederzijds respect voor het beleid.

Manier van werken

Veralim organiseert jaarlijks een viertal ledenactiviteiten. Tijdens elke activiteit is er gelegenheid tot netwerken. Daarnaast wil Veralim de aangesloten leden de gelegenheid bieden om de werking van andere overheidsdiensten beter te leren kennen.

De werkingskosten van Veralim worden gedragen door de lidgelden en door de zeer gewaardeerde bijdragen van onze sponsors Ethias, Infrax en Mensura. Veralim ontvangt geen subsidie van de overheid.

Privacy beleid

Om lid te worden van Veralim dient u zich te registreren met volgende gegevens: voor- en achternaam, entiteit/dienst, functie, e-mailadres en optioneel telefoon of gsm. Deze gegevens zullen raadpleegbaar zijn op de website door de overige leden, via een beveiligde login. Niet-leden kunnen op de website van Veralim enkel zien welke organisaties lid zijn van de vereniging. E-mailadres is noodzakelijk om de leden op de hoogte te houden van het laatste nieuws en uit te nodigen voor activiteiten en anderzijds om zich ook te kunnen inschrijven voor deze activiteiten.

Tijdens de activiteiten worden er ook steeds foto's genomen. Deze worden op de website geplaatst en zijn enkel toegangelijk voor de leden (via een beveiligde login).