top of page

Nooit eerder zoveel aanwezigen op de Veralim nieuwjaarsreceptie 2024 maar ook…


… nooit méér actieve leden aanwezig dan voorheen!

 

Op donderdag 25 januari bliezen de leden en sympathisanten van Veralim reeds voor de 23ste keer verzamelen in de ambtswoning van de gouverneur.


Dit jaar tekenden maar liefst 140 personen present.

De aanwezigen genoten van een drankje en een walking dinner maar vooral van mekaars gezelschap en wensen voor het nieuwe jaar.

In zijn jaarlijkse toespraak stelde voorzitter Ronald Hoebers dat Veralim een zeer succesvol 2023 heeft doorgemaakt: er kwamen nieuwe leden bij, de activiteiten werden druk bezocht en konden rekenen op heel wat positieve feedback. Het bestuur is daar erg dankbaar voor en zal met veel goesting verder werken aan de gestage uitbouw van dit netwerk van Limburgse ambtenaren.


“In 2024 gaan we een jaar vol verkiezingen tegemoet”, stelde Ronald, “en dat komt met heel veel uitdagingen, niet enkel voor de politiek. Een sterke interactie tussen administratie en politiek is altijd beter dan zelfs de beste verdeling van rollen. Daadkrachtige ambtenaren kunnen politici helpen om al téveel aan micro-management te doen, niet de hele tijd achter de sociale media aan te lopen en niet automatisch te kiezen voor externe consultants.”


“Kies voor samenwerking tussen administratie en politiek die gebaseerd is op vertrouwen en loyauteit.”

Ronald gaf vervolgens de microfoon door aan Armand Schreurs, of beter: zijn welbekende poppen die middels wat krasse humor de actualiteit – en soms wel eens een aanwezige coryfee – fileerden en dankzij een knappe band werd de avond voortgezet met heel wat dansbare muziek waar menig Ambtenarenbal jaloers op mag zijn.


Ook langs deze weg danken wij graag nog eens onze sponsors (Ethias, Mensura en Fluvius) voor hun jarenlange steun en vertrouwen. Aan onze partners, de werkgeversorganisaties VOKA, VKW, UNIZO en Mediahuis voor de zeer gewaardeerde steun en aan de gouverneur, voor het opnieuw ter beschikking stellen van de ambtswoning.
Komentar


bottom of page