top of page

Za. 18 juni - Zomeropera ‘Villa Lehar’

Bijgewerkt op: 29 mei 2022

Wij nodigen jullie graag uit voor de Zomeropera 2022 'Villa Lehar' op zaterdag 18 juni om 20u30


Tijdens dit Zomeropera-seizoen wordt de Landcommanderij Alden Biesen omgedoopt tot Villa Lehar. Successen als ‘Die Lustige Witwe’ en het ‘Land van de glimlach’ zijn alom gekend. Lehar hield van schoonheid en begon de meest exclusieve kunstobjecten te verzamelen in zijn zomerhuis, dat na zijn dood een museum werd. In dit museum wordt u één van de gasten. Zomeropera neemt u mee op een muzikale tocht naar de boeiende periode uit de eerste helft van de twintigste eeuw met de muziek van Franz en zijn vrienden Puccini, Dvorak, en vele anderen.
Verwacht u aan een boeiende muzikale rondleiding met herkenbare melodieën en verborgen pareltjes uit het opera en operette oeuvre, gebracht door topsolisten van eigen bodem en het Zomeropera orkest.


Villa Lehár is een nieuwe Zomeropera productie in een regie van Bruno Van Heystraeten en onder de muzikale leiding van Enrico Delamboye en Federico Santi. Meer info op www.zomeropera.be


Vera Lim biedt u de mogelijkheid om tickets te kopen aan €20 (ipv €38,5).


Deze activiteit gaat door in de Landcommanderij Alden Biesen, Kasteelstraat 6, 3740 Bilzen.Deze activiteit staat open voor alle leden en partner en is beperkt tot maximaal 30 deelnemers.


Voor deze activiteit kan niet meer ingeschreven worden.


De zomeropera is een organisatie van derden en valt niet onder de pakketregeling.

De inschrijving is pas definitief na betaling van 20 euro per persoon op rekeningnummer BE33 7310 4057 2546 met vermelding van Zomeropera en de namen van de deelnemende personen en dit voor 1 juni..


Comments


bottom of page