top of page

Lid worden?

​Lid worden van Veralim is de beste manier om snel en informeel kennis te maken met Limburgse leidende ambtenaren van federale, Vlaamse, provinciale en gemeentelijke overheidsdiensten en van overheidsbedrijven.

 

Het lidmaatschap van Veralim kan persoonlijk zijn, maar je kan ook binnen een pakketformule je dienst of organisatie vertegenwoordigen. We zetten de mogelijkheden even naast mekaar:

 

  • Het jaarlijks individueel lidgeld bedraagt 45 euro (jaarlijks aanpasbaar) te betalen op het bankrekeningnummer van Veralim: BE33 7310 4057 2546 met vermelding van uw naam.

  • Voor organisaties met meerdere leden zijn er de voordelige pakketformules. Dit is de ideale manier om jouw medewerkers en collega’s te laten kennismaken met het uitgebreide netwerk van Veralim.

Pakketformule € 375 :
- lidmaatschap voor 5 medewerkers
- gratis deelname aan activiteiten.

Pakketformule € 595:
- lidmaatschap voor 10 medewerkers
- gratis deelname aan activiteiten.

*De deelname aan de Academy zit niet vervat in de prijs van de pakketformule. De organisatiekost (diner/lunch, locatie en sprekers) noodzaakt ons tot het vragen van een kleine bijdrage per deelname aan de Veralim academy.
** De pakketafnemers ontvangen een factuur.

 

Praktisch

 

Indien je reeds lid bent, worden de leden/organisaties tijdens het eerste trimester van het jaar uitgenodigd om hun lidmaatschap te vernieuwen. Door je te registreren als lid verklaar je je akkoord met ons privacybeleid

Ben je nog geen lid?

Download hier het inschrijvingsformulier en stuur het ingevuld terug naar info@veralim.be

 

Wens je als organisatie gebruik te maken van de pakketformule?

Laat het ons weten via info@veralim.be en wij contacteren jullie voor de verdere praktische aangelegenheden.

 

bottom of page