top of page

Di. 24 oktober - Academy ‘Effectief vergaderen anywhere, anytime!’

Bijgewerkt op: 16 okt. 2023


Veralim meets PXL-NeXT


Vergaderen is niet meer wat het geweest is. Na de pandemie wordt een groot deel van de vergaderingen en overlegmomenten online gehouden. Dit heeft natuurlijk voordelen maar brengt ook de nodige aandachtspunten met zich mee. Want hoe doe je dat? Ervoor zorgen dat iedereen ook echt “mee” is, welke afspraken maak je voor het online overleg, hoe zit het met privacy, gênante situaties etc.? Tijdens deze workshop krijg je tips over het nieuwe vergaderen en leer je hoe je door online te overleggen tot resultaten kunt komen met oog voor elke deelnemer.Ook op het vlak van het nieuwe vergaderen staat de techniek niet stil. Tijdens deze training maak je kennis met de nieuwste technieken die op de Corda campus worden ingezet om de beleving voor elke deelnemer aan een hybride vergadering te optimaliseren.


Samen met PXL-NeXT zorgen we meteen ook voor een primeur. Je kan fysiek deelnemen aan deze academy maar digitaal instappen is ook mogelijk.

Geef bij je inschrijving aan of je naar de Corda Campus komt of van achter je pc zal deelnemen. Digitale broodjes kunnen we je in het laatste geval helaas niet aanbieden.


Programma:


9u00 Onthaal

9u20 Verwelkoming door Hannelore Schuurmans, PXL-NeXT en Ronald Hoebers, voorzitter Veralim.

9u30 Richard Welten – Learning developer PXL-NeXT

11u30 Q&A

12u00 Netwerkmoment & broodjeslunch

13u00 Einde


Deze Veralim-Academy is voor actieve leden, heeft plaats op dinsdag 24 oktober om 9.00u en gaat door op de Corda Campus, in gebouw Corda 1, Kempische Steenweg 311, 3500 Hasselt


Inschrijven:


Voor deze activiteit kan je niet meer inschrijven.


Deze Academy wordt u vriendelijk aangeboden in samenwerking met: PXL-NeXT

Creating NeXT-level professionals


Comments


bottom of page