top of page

Do. 20 oktober - Herkenrode "een site met veel aspecten"

Bijgewerkt op: 24 nov. 2023

Op donderdag 20 oktober brengen we een bezoek aan de Abdij van Herkenrode. We maken kennis met de veelzijdigheid van deze site.


Het eerste deel "Herkenrode duurzaam doordacht" bestaat uit een rondleiding met gids. Hoe werd en wordt er duurzaam gedacht op Herkenrode: vroeger, nu en in de toekomst. Van energie- en watergebruik tot biodiversiteit en duurzaam materiaalgebruik, het komt allemaal aan bod tijdens deze boeiende rondleiding, die je aan het denken zal zetten..

In het tweede deel neemt de nieuwe directeur Paul Lambrechts ons mee op sleeptouw naar het recent verworven kloosterdomeinen (met o.a. de infirmerie en het 18de eeuwse abdissenkwartier) en laat ons kennismaken met een aantal nieuwe projecten en een visie op de toekomst van de Abdijsite.We komen samen onder het poortgebouw (ingang) en dit om 14.00u. De ruime parking ligt op een 5 tal minuten wandelen van de ingang.


Om 16.00u zakken we af naar de Paardenstallen voor koffie en taart. Einde omstreeks 17.00u


Deze activiteit staat open voor alle leden. Inschrijven kan via onderstaande knop. Uw inschrijving is pas definitief na betaling van 10€ per persoon op rekeningnummer BE33 7310 4057 2546 met vermelding van 'Herkenrode' en de namen van de deelnemende personen en dit vóór 11 oktober.


Voor deze activiteit kan niet meer worden ingeschreven.


Yorumlar


bottom of page