top of page

Do. 23 mei – Academy: “Hoe belangrijk is jouw reputatie?”

Bijgewerkt op: 25 mei

Veralim organiseert op donderdag 23 mei, in samenwerking met Hogeschool PXL, een ontbijtacademie rond het thema “Reputatiemanagement”.

 

Een politicus die de kop van jut is omdat hij in een dronken bui foute uitspraken maakt.  Een leidinggevende die een stap opzij moet zetten omdat hij jaren geleden een relatie had met een collega.  Er gaat geen week voorbij of er komt wel een nieuw reputatieschandaal aan het licht!Jeroen Wils, expert reputatie - en crisiscommunicatie


Jeroen Wils heeft meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van media en communicatie. Hij begeleidt vandaag al wie meer aandacht wil geven aan een duurzame reputatie. In zijn keynote toont hij - aan de hand van tientallen voorbeelden - wat de belangrijkste pijlers zijn van een zuivere reputatie en hoe je reputatieschade kan voorkomen, en herstellen na een crisis. Zeker in tijden van hypertransparantie, en van sociale media is dat soms een hele uitdaging. Maar wie zich omringt met tegensprekers die je bij de les houden, heeft al een streepje voor.

 

Programma

 

  • 8.15u. Ontvangst met ontbijt

  • 8.35u. Verwelkoming door Ronald Hoebers (voorzitter Veralim) en Ben Lambrechts (Algemeen Directeur  PXL)

  • 8.45u. “Hoe belangrijk is jouw reputatie?” door Jeroen Wils

  • 10.00u. Vragen

  • 10.15u. Afronding

 

Locatie

 

Voor deze Academy zijn we te gast bij PXL: PXL-NeXT, gebouw D, 1e verdieping, zaal Corbu-Montessori, Elfde-Liniestraat 24, 3500 Hasselt.  Parking wordt voorzien.

 

Inschrijven

 

Deze Academy is gratis en staat open voor Veralim-leden en PXL personeel.  Inschrijven kan via onderstaande knop en dit tot 16 mei.


Voor deze activiteit kan je niet meer inschrijven!

  

Met dank aan onze eventpartner

 


Comentários


bottom of page