top of page

Do. 30 november - Opfriscursus verkeersreglementen en -veiligheid

Bijgewerkt op: 21 dec. 2023

Wij nodigen u graag uit op een infonamiddag over verkeersreglementen en verkeersveiligheid. Deze gaat door op donderdag 30 november om 14.00u en dit in het Mediahuis, Herkenrodesingel 16, 3500 Hasselt.


Veilig en vlot in het huidige verkeer rijden is niet steeds even eenvoudig. Niet alleen nieuwe verkeersreglementen maken ons verward, maar ook zijn we niet steeds op de hoogte van de juiste betekenis van de oude reglementen of geven gewijzigde verkeerssituaties ons een onaangenaam gevoel in het verkeer.


Is het nu groen of rood, doorrijden of stoppen?????


Tijdens deze infosessie van Carlo Vanhols (Hoofdinspectuur bij de politiezone LRH en docent bij de politieschool) krijgen we een toelichting van de recentste nieuwe wetgeving en worden talrijke moeilijke verkeerssituaties besproken en dit zowel voor de auto, fiets of te voet!


Heb jij moeilijkheden tijdens een specifieke verkeerssituatie of is er een locatie waar je zelf niet weet hoe je juist moet reageren, laat het ons gerust weten. Mail je vraag, eventueel met een foto naar info@veralim.be en wij zullen de vragen op voorhand voorleggen aan de lesgever die tijdens de infonammidag uw vraag zal bespreken.

Programma

  • 14.00u Verwelkoming in het Mediahuis

  • 14..15u Uiteenzetting en bespreking van specifieke cases door Carlo Vangolst

  • 16.00u Koffie en taart

Inschrijven


Deze activiteit is voor alumni en partners. Voor deze activiteit vragen we een bijdragen van 15 € per persoon.


Inschrijven kan tot 23 november via onderstaande knop en overschrijving van 15 € per persoon op rekeningnummer BE33 7310 4057 2546 met vermelding van verkeersveiligheid en uw naam.


Voor deze activiteit kan je niet meer inschrijven!

Comments


bottom of page