top of page

Di. 14 sept. 2021: Zomeropera

Bijgewerkt op: 13 sep. 2021


Op dinsdag 14 september 2021 gaan we naar de ZOMEROPERA in Alden Biesen. Dit jaar wordt de opera ‘Casa Ricordi’ opgevoerd. De voorstelling begint om 20.30 uur en eindigt omstreeks 22.00 uur. Er is geen pauze.Omwille van de coronamaatregelen zijn er in vergelijking met voorgaande jaren een aantal wijzigingen: - het aantal toeschouwers per voorstelling wordt beperkt tot 200; - de toeschouwers krijgen plaatsen toegewezen op de binnenkoer, er is geen tribune; - er is geen catering. Dit is een activiteit voor alle Veralimleden en partner.

Omdat we tijdig het juiste aantal kaarten moeten doorgeven, moeten we de inschrijvingsperiode uiterlijk op 31 augustus 2021 afsluiten. Voor deze voorstelling vragen we een tussenkomst in de kosten van 20 euro per persoon, te betalen op het rekeningnummer van Veralim (BE33 7310 4057 2546). De zomeropera is een organisatie van derden en valt niet onder de pakketregeling.

Inschrijven kan via onderstaande knop.


'Casa Ricordi'


Giovanni Ricordi richtte in 1808 de eerste Italiaanse drukkerij van muziekpartituren op en tot op heden is dit huis de grootste uitgeverij ter wereld in dit vakgebied. Casa Ricordi was van onschatbare waarde bij de verspreiding van de muziek van grote componisten als Verdi, Rossini, Donizetti, Puccini, … Piet Vansichen kruipt in de huid van Giovanni Ricordi en omringt zich met solisten van eigen bodem. Hij snuistert door partituren en laat de bekendste opera-aria’s op de binnenkoer weerklinken.


Meer info over de opgevoerde opera op www.zomeropera.be

Comentários


bottom of page